Fotografiranje industrijskega procesa za podjetje TRM filter

Fotografiranje za podjetje TRM filter d.o.o.

Ozadje stojnice TRM Filter na Kitajskem.

Fotografije dela v podjetju

Verjemem, da je za prikaz celovite zgodbe posameznega podjetja, ki zares ustvarja vrednost, potrebno prikazati vse ključne faktorje. Poleg gotovih industrijskih izdelkov tudi proces, ki do njih pripelje in resnične ljudi, ki jih snujejo, oblikujejo in izdelujejo.

                                  

Fotografije izdelkov

Fotografiranje strojev in industrijskih izdelkov je študiozen proces katerega namen je pokazati tehnološko in oblikovno dovršenost izdelkov in prikazati nivo njihove kakovosti. Izdelki podjetja TRM filter so zaradi premišljene zasnove, kot tudi oblikovne premišljenosti, hvaležni za fotografiranje. Sicer pa so nekateri vidiki strojev na splošno narejeni v prvi vrsti za to da optimalno delujejo, nato pa šele z mislijo, da bo vsak njihov vidik tudi estetski.

Verjamem, da je naloga industrijskega fotografa, vsaj kadar gre za kvalitetne izdelke, da se osredotoči na pozitivne aspekte in da ne pusti, da bi morebitne estetske nedovršenosti  kazile vtis, ki ga stroj gledalcu pusti.

    Kot je to v pri umetelno dovršenih strukturah v naravi, tudi kvalitetni človeški izdelki, navadno estetsko zanimivi. Verjamem, da je ključ v tem, da izdelek sledi zakonom narave. S primerno osvetlitvijo in izbranim kadrom pogosto uspe , tudi iz sicer očem skritih motivov, narediti privlačne vizualne podobe.

Portraits

Ključen element podjetja je uigrana ekipa zaposlenih. Vodstva, inženirjev, administracije, kot tudi ljudi v proizvodnji in montaži. Zaradi njih so izdelki to kar so. Zaradi njih lahko zaupamo nadaljni podpori in razvoju.

 

Za več informacij o industrijski fotografiji, fotografiranju proizvodnje, strojev in procesov si oglejte stran : Industrial photography

Comments are Disabled

en_GBEnglish