Akt fotografija – Eros

Telo je vrhunski oblikovalski izdelek matere narave. Tudi zato je po tisočletjih prisotnosti v vseh zvrsteh umetnosti tudi akt fotografija še vedno eden velikih umetnostnih žanrov.

Janez Marolt - Akt fotografija, Eros_04Janez Marolt - Akt fotografija, Eros_02 Janez Marolt - Akt fotografija, Eros_03  Janez Marolt - Akt fotografija, Eros_05

Telo najbolj pride do izraza, ko je odstrto, ali skoraj odstrto. Golota je naše naravno stanje, njegova govorica pa naš najbolj temeljni izraz. Šarm ženskega telesa v kombinaciji s karizmo osebnosti sta glavna moč ženskega magnetizma. Zato je svet lepši.

Akt fotografija - Eros - Fotografija lepoteMislim, da si vsaka ženska zasluži samozavesti tudi v takem izrazu. Akt fotografiranje je za marsikoga velik korak v to smer. Večina žensk se ne zaveda, kako lepe so v resnici lahko.

Želiš imeti podobne slike tudi sama? Piši mi svoje želje in pogledala bova, kako lahko izvedeva tvoje fotografiranje akta. Kontakt.

Dober akt je lahko tudi intimno darilo zate ali za koga drugega.

Poglej si tudi stran o sorodni “boudoir fotografiji“. Boudoir fotografija se prav tako ukvarja z ženskim šarmom in se bolj kot na telo osredotoča na atmosfero.

Akt_fotograifja-Eros_Fotografi_Janez_Marolt_4471

Boudoir / akt fotografija - torzo gole mlade dame

 

Fotografiranje parov - erotična fotografija

akt_fotografija_marolt_2613

hommage_a_rodin_akt_fotografija_Marolt_02

akt_fotografija_marolt_3185

Akt fotografija nosečnic

Nosečnost je ena lepših priložnosti za akt fotografiranje.

Janez_Marolt_nosecnice_06

Janez_Marolt_nosecnice_02

 

sl_SISlovenian