Poslovni portreti

Poslovni portreti vas predstavljajo v najboljši luči vaših delovnih kompetenc, znanj in sposobnosti. Kvalitetni poslovni portreti vas prikažejo kot zaupanja vrednega strokovnjaka na svojem področju, istočasno pa je iz njega čutiti tudi vaše osebnostne kvalitete. Kvalitete zaradi katerih bi vas ljudje radi imeli v svoji ekipi.

Poslovni portret Danice Vidmar
Poslovni portret v temnem - Poslovno studijsko portretiranje - Janez Marolt
Korporativen posloven portret v pisarniškem okolju z logotipom podjetja

Dober posloven portret je nepogrešljiv element življenjepisa – CV-ja in močno orodje pri iskanju dela, kakršnega si želite.

Dobro služi pri vaši predstavitvi na internetni strani podjetja. V današnjem času je to verjetno prvi vtis o vas za veliko ljudi, ki vas na novo spoznajo

Za podjetje je zelo pomembna dobra predstavitev ekipe, saj tako vaši potencialni naročniki dobijo vtis kdo ste in ali vam lahko zaupajo.

Poslovnih portretov se lahko lotimo na več načinov. Kot klasični studijski portret na nevtralnem ozadju, ambientalni portret z zamegljenim ozadjem, ali ambientalni portret v delovnem okolju oziroma pri delu.

Dobri primeri poslovnih portretov

Dober posloven portret izžareva atmosfero, ki je v skaldu z vašim poklicem in karakterjem. K temu prispeva izbira osvetlitve, ambienta, vaše obleke, lahko celo situacij v katerih delate ali pripomočkov, ki jih uporabljate.

Industrijska fotografija - prikaz industrijskih postopkov - varna menjava industrijskega filtra
Portretiranje glasbenikov - pevec Klemen Mramor - Clemens s starinskim mikrofonom v smokingu z metuljčkom. Fotograf: Janez Marolt
Več o glasbenih portretih si poglejte na strani “Fotografiranje glasbenikov
Hinkali - priprava - Gruzijska restavracija Zlato Runo, fotografija hrane: Janez Marolt
TRM filter - Industrijska fotografija izdelka: Janez Marolt
sl_SISlovenian