Portretiranje zaposlenih

Portreti zaposlenih so prva stvar, ki jo vaše potencialne stranke opazijo, ko odprejo stran o vaši ekipi. Ni vseeno, kakšen prvi vtis si o vas ustvarijo. Vedno večji del prvih stikov z vami se odvije preko interneta.

Internetni stik je manj oseben in pogosto ne vemo, kdo stoji za neko internetno stranjo. S kom imamo opravka? Mu lahko zaupamo?

Kvaliteten poslovni portret lahko pomaga vliti to začetno zaupanje. Lahko naredi korak bližje osebnemu srečanju in naročilu. 

Kvalitetni korporativni portreti pokažejo, da ste zanesljiva ekipa vredna zaupanja, istočasno pa ne izpusti osebnih kvalitet in topline vsakega posameznika. Po mojem menju ima redko kdo pravo veselje sodelovati z odmaknjenimi nedostopnimi resnobneži. Korporativno portetiranje krepi vašo blagovno znamko in zaupanje vaših potencialnih naročnikov.

K poslovnemu portretiranju je moč pristopiti z večih koncev. Portreti so lahko studijski ali ambientalni. Nevtralno ozadje pusti vso pozornost na portretirancu, delovno okolje pa nudi širši kontekst in pove več o tem kako posameznik doprinaša k delovanju podjetja.

 

Klasični studijski poslovni portreti zaposlenih

Poslovno portretiranje

Studijski portreti zaposlenih pred izbranim nevtralnim ozadjem se osredotočijo na posameznega portretiranca. Tam je le človek in svetloba. So jasni, brez drugih elementov. Vizualno so poenoteni, sploh če so tudi ljudje oblečeni v podobnih okvirih.

Ambientalni poslovni portreti zaposlenih – terenski portreti “v akciji”

Ambientalni poslovni portreti prikažejo ljudi v njihovem delovnem elementu. Povedo več o njihovem poklicu, njihovih znanjih in funkciji v delovnem procesu vašega podjetja. Istočasno govorijo o vaši dejavnosti in o vaših zaposlenih.

Shin Sato japonski kuharski šef - Shin Sato japanese gourmet chef
sl_SISlovenian